Szenior torna-Ingyenes

„Egyenesbe hozlak, testileg, lelkileg”

Sári vagyok, gerinctréner, csoportos fitness instruktor.

Senior tornát pedig kifejezetten az idősebb korosztály számára összeállított edzéstervvel készítem elő, amely kezdőtől a sportosabb, haladó szinten is kiváló kiegészítő torna.

Nagy lelkesedéssel és szeretettel igyekszem áthatni az általam tartott órákat, melyeket gerinctorna keretében tartok meg. Az óráknak mindig adok témát, mert nem lehet 60 perc alatt, hatékonyan foglalkozni a teljes egész testtel. A gerinc torna, szó szerint mindenkinek ajánlott. Az óra tematikájának csak a fantáziám szabhat határt, így sosem lesz két egyforma óra, de abban egyformák lesznek, hogy megtanulod mi az a test-tudat, elkezded megérteni a tested működését, megtanulsz figyelni a tested jelzéseire és megismered Önmagadat, ezáltal majd még jobban kinyílik a világ előtted.

Számomra nagyon gyorsan elrepül ez az idő, amíg együtt dolgozunk és felfedezzük, valamint megismerjük a testünket és önmagunkat is.

Magamról:
2023-ban végeztem el a gerinctréneri és az instruktori államilag elismert képzéseket, melyekkel az a célom, hogy átadhassam azt a hitet és meggyőződést, hogy miért a mozgás, a gyógyulás felé vezető út.
A tanulásnak korántsem vetettem véget, már beiratkoztam egy sport rehabilitációs tréneri tanfolyamra, ahol úgy érzem, hogy kiteljesedik majd a tudásom. Továbbá az hogy órákat tarthatok, sok mindenre megtanít és meg fog még tanítani hiszen egy csoportos óra keretében is szüksége van arra, hogy egyénenként tekintettel legyek mindenkire.

Bírom benne hogy nektek is élmény lesz a velem eltöltött idő. Keressetek bizalommal.

A Facebook oldalam:

Sári – mozogj velem

 Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093262810904

INGYENES!

Szerda 17:00-18:00, Csütörtök 8:30-9:30

Kényelmes öltözet és ha van polifoam matrac szükséges!

Hordozós klub

Hordozós klub

2024 januártól egy új, ingyenes foglalkozással várjuk a kismamákat, apukákat és az érdeklődőket, akik el szeretnének mélyülni a hordozás rejtelmeiben, gyakorlati kérdéseiben vagy csak most ismerkednének a kendőkkel, csomózási technikákkal vagy akár a helyes...

Baba-Mama klub

Baba-Mama klub

Baba-Mama klub Szeretettel várjuk a kisbabás anyukákat református Baba-Mama klubunkba minden hétfőn fél 10-től fél 12-ig. Mondókázunk - énekelünk, majd amíg a gyerekek játszanak, az anyukák beszélgetnek a mindennapi örömökről és nehézségekről. Megpróbáljuk megérteni,...

Református Bibliaóra

Református Bibliaóra

A BIBLIAIÓRA célja, hogy egy-egy bibliai könyvet közösen tanulmányozzunk. Az alkalmak interaktívak: filmnézés, beszélgetés, imaközösség egyaránt jelen van bibliaóráinkon. Érdekesség, hogy „közkívánatra” a résztvevők is tematizálhatják a bibliaórákat azáltal, hogy őket...