Összejövetelek, találkozók a SZIK-ben

Helyet biztosítunk kluboknak, szervezeteknek a különféle eseményeik megszervezésére.

8 bites múltidézés   – A 40 éves Logi Klub rendezvénye  

A 2023. november 17-18-i rendezvényen körülbelül 50-60 volt logis vett részt, voltak, akik európai uniós országból, illetve a tengerentúlról is jöttek. A kétnapos programon panelbeszélgetések, vetélkedők, kvízjátékok és filmvetítések voltak, miközben igazi, retro számítógépeken való folyamatos játék, kötetlen beszélgetés folyt. Nehezen megfogható, megfogalmazható, nyugodt, intelligens hangulatú, vidám közösségi érzésben volt részünk. Ritkán látni manapság ennyi egymásra figyelést, odaadó szervezést, közösségi összetartozást, mint ezen a harmincvalahány év távlatában is összetartást sugalló csapatnál. Erről tanúskodnak a fotók is, ezt a visszajelzést kaptuk a vendégektől, a sajtó munkatársaitól is. 

 

MOMZ Piknik– az országos népszerűségnek örvendő MOMZ alkalmazás azért jött létre, hogy összekapcsolja az anyukákat a mindennapi teendők, programok, gondok és örömök vonatkozásában. A két hetente  megtartott találkozóra bármikor és bárkinek lehet csatlakozni, aki úgy érzi, hogy meg szeretné osztani tapasztalatait, örömeit vagy problémáit a környékbeli kismamákkal, anyukákkal.

Momz piknik

 

Szomszédolás a Szarvas téren- Szabadtéri, élő zenés eseményre a szomszédos  lakótömbök lakóit hívtuk el, a színpadon pedig szintén a szomszédban élő Pirossapkások zenekar játszott.  A társasjátékozás és kötetlen zene hallgatás közben megismerhettek bennünket is a lakosok, a rövid színpadi bemutatkozásunk alkalmával pedig a célkitűzéseinkről hallhattak. Mi is kíváncsiak vagyunk a véleményükre, hogy milyen programokat szeretnének, ezért egy kérdőívet is kitettünk  a MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT urna mellé. Arról is megkérdeztük a jelnlevőket, hogy miért szeretnek ebben a városrészben lakni és nagy örömünkre sok sok pozitív visszajelzést és véleményt olvashattunk.

 

A Széchenyivárosi Nyugdíjas Klub havonta a Közösségi Házban tartja a soron következő összejövetelét.

 

A CédrusNet – aktív idősödéssel kapcsolatos  programjai is a Közösségi Házban kapnak teret.

 

Mesélő képek – kiállítás sorozat

Mesélő képek – kiállítás sorozat

Képzőművészeti kiállítás sorozatunk, amivel a művészet kedvelőket, pártolókat szólítjuk meg első állomása a Kecskeméti Örömfestők "Téli táj advent idején" című csoportos tárlata volt. A megnyitón közreműködött az M. Bodon Pál AMI hegedűs növendéke Somlai Angéla,...

Intergenerációs programjaink az ünnepek kapcsán

Intergenerációs programjaink az ünnepek kapcsán

Szeretettel várjuk a családokat a meghirdetett családi eseményeinkre, ahol a generációk találkozása a cél. Családok a közös tevékenységek,  a közös éneklés, játék  során megoszthatják élményeiket. . Mikulás party- kézműveskedés, interaktív zenés műsor buborékokkal és...