Intergenerációs programjaink az ünnepek kapcsán

Szeretettel várjuk a családokat a meghirdetett családi eseményeinkre, ahol a generációk találkozása a cél. Családok a közös tevékenységek,  a közös éneklés, játék  során megoszthatják élményeiket.

.

Mikulás party– kézműveskedés, interaktív zenés műsor buborékokkal és hóeséssel és a várva várt Mikulással, aki közel 50 csomagot osztott szét a jelenlevő boldog gyerekek között.

Halloween eseményünk alkalmával közös, családi  tökfaragással, interaktív gyermek műsorral, arcfestéssel, kézműveskedéssel egybekötött programokkal telt a jókedvű délután.
Sült gesztenye, gesztenyés sütik, forró csoki  és más finomságok várták az érdeklődőket.

 

 

Workshopok –regiszrációhoz kötve- A karácsonyi kopogtató készítése decemberben volt, ahol számos csodás alkotás készült a generációk együttes munkájának köszönhetően.

 

Kreatív délután Edinával -fehér márvány kőfestés, színezés kellemes gyerek dalokkal a háttérben. A délutáni, iskola, óvoda utáni aktív együttlétnek adtunk teret a kreatív lehetőségekkel, társasjátékokkal illetve a mesék, zenés gyerekműsorok vetítésével.

 

 

Összejövetelek, találkozók  a SZIK-ben

Összejövetelek, találkozók a SZIK-ben

Helyet biztosítunk kluboknak, szervezeteknek a különféle eseményeik megszervezésére. 8 bites múltidézés   - A 40 éves Logi Klub rendezvénye   A 2023. november 17-18-i rendezvényen körülbelül 50-60 volt logis vett részt, voltak, akik európai uniós országból, illetve a...

Mesélő képek – kiállítás sorozat

Mesélő képek – kiállítás sorozat

Képzőművészeti kiállítás sorozatunk, amivel a művészet kedvelőket, pártolókat szólítjuk meg első állomása a Kecskeméti Örömfestők "Téli táj advent idején" című csoportos tárlata volt. A megnyitón közreműködött az M. Bodon Pál AMI hegedűs növendéke Somlai Angéla,...