Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hordozós klub – Kérdezz -felelek – félév zárás – nyilvános

június 17. @ 10:00 - 11:30

Szeretettel várlak benneteket, 2024.06.17-én, 10 órától 11-ig a Széchenyi István Közösségi Ház (Kecskemét, Széchenyi István stny. 6,) földszinti termébe.
Az alkalom témája: Kérdezz -felelek – félév zárás
Ez az utolsó lehetőség, hogy találkozzunk a nyári szünet előtt. Az alkalom a szabad kérdezésről, beszélgetésről szól majd. 🙂 A félév méltó lezárásaként egy kis batyus bulival készülök, gyertek és töltsük együtt ezt az alkalmat! 🙂
Egyéni tanácsadásra a nyár alatt is állok rendelkezésetekre!
A klub alkalom során lehetőség van hordozó eszközök ingyenes kipróbálására, kérdéseket feltenni, kötés javításra.(A már elsajátított kötéseket, tudjuk ellenőrizni vagy szükség esetén javítani.) FONTOS azonban, hogy a klub, jellegéből adódóan nem alkalmas új kötés megtanítására/megtanulására!
A klub célja, hogy aki tudja, hogy szeretne hordozni, az eszköz vásárlása előtt tudjon tájékozódni, próbálni, továbbá cél, hogy egy hordozós, egymást segítő közösség alakuljon.
Az alkalmon próbálható eszköz típusok: minden irányban rugalmas kendők, karikás kendők, hosszú szövött kendők, mei tai-ok, csatos hordozók. (újszülöttől-totyogós korig) Ha konkrét eszközt szeretnél megnézni, jelezd az esemény előtt. Amennyiben van már hordozóeszközöd, mindenképp hozd magaddal!
A program ingyenes. Az épületben rendelkezésre áll mosdó, pelenkázó. A teremben vannak székek, lehet szoptatni, a babának szabad sírni.
Babakocsival is érkezhettek, amit az épületbe be lehet hozni, és az emeleti babakocsi tárolónál elhelyezni vagy 1-2 db esetén a lépcső aljánál leparkolni.
Ha kérdésed van, a lenti telefonszámon, e-mailen tudsz érdeklődni, személyes/ egyéni tanácsadásért, segítségért keress bizalommal:
Román Emese
06304498870

emeseeroman@gmail.com

Részletek

Dátum:
június 17.
Időpont:
10:00 - 11:30

Helyszín

Széchenyi István Közösségi Ház
Széchenyi István sétány 6.
Kecskemét, BKM 6000 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 30 097 77 78
View Helyszín Website