Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hordozós Klub – Időspórolás kisbaba mellett? Lehetséges! – nyilvános

április 15. @ 10:00 - 11:30

Újra babahordozós klub Kecskeméten!

FONTOS! A Húsvéthétfő miatt kivételesen április hónapban, a 3. hétfőn találkozhatunk először!
Szeretettel várlak benneteket, 2024.04.15-én, 10 órától 11-ig a Széchenyi István Közösségi Ház (Kecskemét, Széchenyi István stny. 6,) földszinti termébe.

Az alkalom témája: Időspórolás kisbaba mellett? Lehetséges!

Ismered milyen órákon át altatni, közben pedig szalad a lakás? Bevásárolni mennél, de a baba ébrenléti ablaka túl rövid, így nem tudod mikor indulj el? Dolgoznál pár órában, de amint leteszed a kiságyba, felébred a baba? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszélgetünk.
A klub alkalom során lehetőség van hordozó eszközök ingyenes kipróbálására, kérdéseket feltenni, kötés javításra.(A már elsajátított kötéseket, tudjuk ellenőrizni vagy szükség esetén javítani.) FONTOS azonban, hogy a klub, jellegéből adódóan nem alkalmas új kötés megtanítására/megtanulására!
A klub célja, hogy aki tudja, hogy szeretne hordozni, az eszköz vásárlása előtt tudjon tájékozódni, próbálni, továbbá cél, hogy egy hordozós, egymást segítő közösség alakuljon.

Az alkalmon próbálható eszköz típusok: minden irányban rugalmas kendők, karikás kendők, hosszú szövött kendők, mei tai-ok, csatos hordozók. (újszülöttől-totyogós korig) Ha konkrét eszközt szeretnél megnézni, jelezd az esemény előtt. Amennyiben van már hordozóeszközöd, mindenképp hozd magaddal!

Részvételi szándékodat, kérlek, jelezd itt az eseménynél!

A program ingyenes. Az épületben rendelkezésre áll mosdó, pelenkázó. A teremben vannak székek, lehet szoptatni, a babának szabad sírni.

Babakocsival is érkezhettek, amit az épületbe be lehet hozni, és az emeleti babakocsi tárolónál elhelyezni vagy 1-2 db esetén a lépcső aljánál leparkolni.

Ha kérdésed van, a lenti telefonszámon, e-mailen tudsz érdeklődni, személyes tanácsadásért, segítségért keress bizalommal:

Román Emese
06304498870
emeseeroman@gmail.com

Részletek

Dátum:
április 15.
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény kategória:

Helyszín

Széchenyi István Közösségi Ház
Széchenyi István sétány 6.
Kecskemét, BKM 6000 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 30 097 77 78
View Helyszín Website