Eseményeink a világnapok alkalmából

A világnapok alkalmából figyelemfelhívó és érzékenyítő előadásokat, kóstolókat, eseményeket  szervezünk az érdeklődőknek.

A kávé világnapján előadást hallhattunk a kávé jótékony hatásairól /Egészség Fejlesztési Iroda dietetikusa jóvoltából/, vendégül hívtuk a BIke Cafe Kecskemét-et színvonalas kínálatával.

A Közösségi Házba járó klubok mutatkoztak be egymásnak, ismertették tevékenységüket a finom kávék mellett a kellemes őszi napsütésben.

 

A kenyér világnapján a kovászok érdekes világába tekinthettünk be az élvezetes és informatív előadás során kóstolóval egybekötve.

 

A gyermekjogok világnapján az Unicef Ébresztőóra interaktív előadásán vettek részt  diákok szervezett formában a szakmai együttműködési szerződéseink keretén belül, ahol ismét szemléletes, interaktív foglalkozás keretében ismerkedhettek meg a jog fogalmával, a jogi alapokkal és saját jogaikkal.

 

A Család -és Gyermekjóléti Központ szervezésében közösségépítő, interaktív délutánon vettek részt kisiskolás tanulószobás diákok, ahol közelebbről megismerhették egymást a kreatív játékok során.

l

Összejövetelek, találkozók  a SZIK-ben

Összejövetelek, találkozók a SZIK-ben

Helyet biztosítunk kluboknak, szervezeteknek a különféle eseményeik megszervezésére. 8 bites múltidézés   - A 40 éves Logi Klub rendezvénye   A 2023. november 17-18-i rendezvényen körülbelül 50-60 volt logis vett részt, voltak, akik európai uniós országból, illetve a...

Mesélő képek – kiállítás sorozat

Mesélő képek – kiállítás sorozat

Képzőművészeti kiállítás sorozatunk, amivel a művészet kedvelőket, pártolókat szólítjuk meg első állomása a Kecskeméti Örömfestők "Téli táj advent idején" című csoportos tárlata volt. A megnyitón közreműködött az M. Bodon Pál AMI hegedűs növendéke Somlai Angéla,...